Urządzenia i Akcesoria
糖醋里脊
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切条,1厘米×6厘米300 克
-
蛋1 颗
-
料酒10 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
玉米淀粉 适量
-
油 适量,油炸用
-
番茄沙司180 克
-
糖15 克
-
白醋15 克
-
油20 克
-
水20 克
-
生抽5 克
-
芝麻1 小撮
-
京葱 切丝20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.5 g
Kalorie
1463 kJ /
349.7 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny