Urządzenia i Akcesoria
椰汁桃胶银耳糖水
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
银耳 提前泡发(沥干后约重200克)20 克
-
水600 克
-
干桃胶 提前1天泡发(洗净沥干后约重300克)40 克
-
冰糖80 克
-
椰浆300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.8 g
Kalorie
693.2 kJ /
165.7 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我爱素食
10 Przepisów
Chiny
Chiny