Urządzenia i Akcesoria
猪肉大葱水饺
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 人份
Składniki
饺子皮面团
-
中筋面粉320 克
-
水160 克
内馅
-
去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
大葱 只取葱白,切段200 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
十三香粉 (opcjonalnie) (约1汤匙)5 克
煮水饺
-
水1700 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
526.3 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1828.8 kJ /
437.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
45.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny