Steak au Poivre

Steak au Poivre

4.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de grains de poivre noir
  • 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
  • 60 g bouillon de bœuf
  • 40 g de brandy
  • 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de beurre en cubes
  • 1 pincée de sel selon votre goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2301 kJ / 550 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...