Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g d'huile végétale
- 15 g de gingembre frais, finement tranché
- 510 g de travers de porc, en morceaux (5 cm)
-
60
g de sucre candi rocher émietté
lub 60 g de cassonade - 30 g de vin de riz chinois (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g de vinaigre de riz
- 30 g de sauce soya
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937.4 kJ / 463.1 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 520.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet au miel et au sésame (Hestan Cue™)
1h
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1h 5min
Riz asiatique et sauté de légumes (TM6 Metric)
45 min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13h 20min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1 godz. 10 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Pâté chinois
1 godz. 30 min
Rôti de longe de porc (Betty) Métrique
1h 35 min.
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Fèves au lard au sirop d'érable
31 godz. 5 min