Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g d'huile végétale
- 15 g de gingembre frais, finement tranché
- 510 g de travers de porc, en morceaux (5 cm)
-
60
g de sucre candi rocher émietté
lub 60 g de cassonade - 30 g de vin de riz chinois (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g de vinaigre de riz
- 30 g de sauce soya
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937.4 kJ / 463.1 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 520.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Poulet au miel et au sésame (Hestan Cue™)
1h
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Rôti de longe de porc (Betty) Métrique
1 Std. 35 Min
Roulés au chocolat (Anna) Métrique
2 Std. 30 Min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1 Std. 10 Min
Salade de chou
10 Min
Sauté asiatique servi sur lit de nouilles (Métrique)
1 godz. 5 min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 Std. 35 Min
Fèves au lard au sirop d'érable
31 Std. 5 Min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min