Urządzenia i Akcesoria
Sorbet à la figue
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
80 g de sucre en poudre
-
600 g de figues fraîches préalablement coupées en morceaux et congelées à plat
-
1 blanc d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
509 kJ /
119.2 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Glace à l'abricot
6h 15min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12h 30min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12h 30min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet banane et citron vert
10min
Confiture figue-romarin
50min
Glace mangue-Passion
12h