Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves3
-
medium egg1
-
lemon juice1 tsp
-
mustard (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Focaccia
3 godz.
Lemon Caper Aioli
10 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Tzatziki
20 min
Mayonnaise
5 min
Aioli
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min