Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves3
-
medium egg1
-
lemon juice1 tsp
-
mustard (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20min
Mayonnaise
5min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Lemon Caper Aioli
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Tzatziki
20min
Aioli
10min
Salsa Verde
10min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min