Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves peeled50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Floating islands
1 godz.
Flourless Chocolate Coffin Cake
Brak ocen
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Peppercorn sauce
20 min
Floating islands
40 min
Quark and herb spread
5 min
Natillas
1 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Curry ketchup
30 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Aïoli
5 min