Urządzenia i Akcesoria
Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves peeled50 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2.9 g
Kalorie
11556 kJ /
2762 kcal
Tłuszcz
299.9 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lemon Caper Aioli
10 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Baguette
3 godz. 45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Crema catalana
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Aïoli
5 min