Urządzenia i Akcesoria
芋頭椰奶西米露
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
芋頭 去皮,切塊(約3公分)400 克
-
糖150 克
-
水 (含煮芋頭和西谷米用)2300 克
-
牛奶400 克
-
椰漿200 克
-
西谷米200 克
-
冰水 (冷卻西谷米用)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
2549.8 kJ /
611.2 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
113.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜品主廚
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
食譜名人堂
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan