Urządzenia i Akcesoria
沖繩風味炒苦瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
雞蛋豆腐 切正方塊(1.5公分)150 克
-
油 多備一些塗抹用20 克
-
75 克 火腿, ,切丁(1公分*2公分)午餐肉 切丁(1公分*2公分)75 克
-
苦瓜 去內膜,切片(0.5公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
清酒1 茶匙
-
蛋 略為打散1 顆
-
柴魚片5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.4 g
Kalorie
593 kJ /
141.8 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan