沖繩風味炒苦瓜

沖繩風味炒苦瓜

3.8 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 雞蛋豆腐 切正方塊(1.5公分)
    150 克
  • 多備一些塗抹用
    20 克
  • 午餐肉 切丁(1公分*2公分)
    75 克
    75 克 火腿, ,切丁(1公分*2公分)
  • 苦瓜 去內膜,切片(0.5公分)
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 清酒
    1 茶匙
  • 略為打散
    1 顆
  • 柴魚片
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.4 g
Kalorie 593 kJ / 141.8 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...