Urządzenia i Akcesoria
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.5 g
Kalorie
1695 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
79.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Fatayers
2 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Almond Honey Semolina Cake
1 godz.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min