Urządzenia i Akcesoria
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
1373.8 mg
Białko
106.9 g
Kalorie
21107 kJ /
5044.7 kcal
Tłuszcz
317.6 g
Błonnik
26.3 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
472.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Mixed Berry Yoghurt
12 godz. 15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Savoury Apero Stars
40 min
Lafun (Amala)
10 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.