Urządzenia i Akcesoria
Steamed Lemon Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing
-
2 Tbsp plain flour, for dustingsemolina for dusting2 Tbsp
-
sugar180 g
-
lemon zest (approx. half lemon)5 g
-
eggs3
-
milk20 g
-
plain flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
lemon juice20 g
-
water1400 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) cut in pieces100 g
-
15 g coconut oil, (e.g. sunflower, groundnut)neutral oil (e.g. sunflower, groundnut)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Olive Oil Cake
1 godz. 35 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Marble cake
2 godz.
Apple Cake
1 godz.
Marble Cake
2 godz. 10 min
Lemon cake
2 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 godz. 45 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Mango Swiss Roll
40 min