墨西哥牛肉卷饼

墨西哥牛肉卷饼

4.4 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
7 人份

Składniki

  • 番茄 去皮去芯,切条
    2 个
  • 芝麻菜 去叶子洗净,沥干
    80 克
  • 牛油果 去皮切片
    2 颗
  • 橄榄油
    70 克
  • 蒜头 切片
    1 颗
  • 牛小排 切1.5*5厘米条状
    360 克
  • 2 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 墨西哥卷饼皮
    7 张
  • 美乃滋
    适量
  • 橄榄油 煎制用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 272.5 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 939 kJ / 224.4 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...