Urządzenia i Akcesoria
墨西哥牛肉卷饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
7 人份
Składniki
-
番茄 去皮去芯,切条2 个
-
芝麻菜 去叶子洗净,沥干80 克
-
牛油果 去皮切片2 颗
-
橄榄油70 克
-
蒜头 切片1 颗
-
牛小排 切1.5*5厘米条状360 克
-
盐2 小撮
-
黑胡椒粉2 小撮
-
墨西哥卷饼皮7 张
-
美乃滋适量
-
橄榄油 煎制用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
272.5 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
939 kJ /
224.4 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny