Urządzenia i Akcesoria
Kalte Gurkensuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Chilischote, frisch klein, entkernt1
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Gurke entkernt (ca. 350 g), in Stücken1
-
Kefir500 g
-
Sonnenblumenöl30 g
-
Zitronensaft30 g
-
Salz1 TL
-
roher Schinken zerpflückt50 g
-
Dill4 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 min
Gurkenkaltschale
2 godz. 15 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 15 min
Gurkenkaltschale
15 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 20 min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Gurken-Melonen-Suppe
40 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 godz.
Soljanka
45 min