Wersje kompatybilne
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4088 kJ / 958 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Chicken Mole
50min
Pomegranate Mojito
10 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min