Urządzenia i Akcesoria
Croissants integrais
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
18 unidades
Składniki
-
manteiga240 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar170 g
-
leite mais q.b. p/ pincelar280 g
-
açúcar100 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco30 g
-
farinha integral400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
4 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pãezinhos de cereais
2 godz.
Pão saloio
1 godz. 25 min
Pãezinhos de muesli
15 godz. 30 min
Baguetes
15 godz.
Carcaças
1 godz. 50 min
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1 godz.
Barras de cereais
25 min
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Brioches divertidos
1 godz.
Croissants
2 godz.
Broa de milho
2 godz. 20 min