Wersje kompatybilne
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 280 g de harina
- 30 g de aceite
- 140 g de agua templada
- ¼ cucharadita de sal
- aceite (para engrasar)
Crema de gorgonzola
- 250 g de queso gorgonzola
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de dados de beicon
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje y horneado
- harina (para espolvorear)
- 300 g de calabaza (con o sin piel) cortada en láminas de 1 cm
- 60 g de nueces peladas troceadas a mano
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8154 kJ / 1950 kcal
- Białko
- 63 g
- Węglowodany
- 114.2 g
- Tłuszcz
- 138 g
- Błonnik
- 10.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1h
Minicroissants de langostino y sobrasada
1 godz. 20 min
Panes de coco con pollo hoisin
55 Min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1 godz. 40 min
Pizza margarita
1 godz. 45 min
California roll - Japón
1h
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4h 50min
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 Min
Bao buns a la catalana
2h
Piadina romañola
15min
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min