Palmeras con tapenade

Palmeras con tapenade

4.3 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 unidades

Składniki

  • 60 g de aceitunas negras sin hueso
  • 1 diente de ajo
  • 35 g de alcaparras
  • 200 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 1 lata de filetes de anchoa en aceite (50 g)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (opcjonalnie)
  • 1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 30x40 cm

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 67 kcal / 279 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...