
Urządzenia i Akcesoria
Palmeras con tapenade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 unidades
Składniki
-
60 g de aceitunas negras sin hueso
-
1 diente de ajo
-
35 g de alcaparras
-
200 g de aceitunas verdes sin hueso
-
1 lata de filetes de anchoa en aceite (50 g)
-
1 cucharada de orégano seco
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (opcjonalnie)
-
1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 30x40 cm
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
67 kcal /
279 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania