Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Arroz jazmín con coco
50min
Papilla de frijoles
1 Std. 10 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Ñoquis de camote (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Tacos de pollo al pastor
45min
Empanadas de picadillo
40min
Arroz Boliviano
45min
Estofado de pollo con frijol y camote
45min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min