Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite vegetal
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 30 g de pasta miso
- 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
- 20 g de salsa de frijol chino
- 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
- 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
- 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa italiana de papa
50 Min
Pastel de carne
50 Min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1h
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25 min
Cochito
50 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Pollo frito y elote dulce
55 Min
Mil hojas con sonrisas TM6
3h
Frijol con puerco
35 Min