Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite vegetal
- 1 chile rojo, fresco, en rebanadas diagonales
- 30 g de pasta miso
- 200 g de pork belly, en tiras (3 mm)
- 20 g de salsa de frijol chino
- 400 g de col blanca,en rebanadas (4 cm)
- 200 g de piel de tofu, seca (aburaage), en rebanadas
- 50 g de cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1630.5 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Relleno para pavo
1小时 15 分钟
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Pavo navideño
4 Std. 30 Min
Tradicional barbacoa hidalguense
3hod.
Tortilla de arroz
1小时
Momo
2 Std.
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Pastel de nueces
1小时
Prime rib con glaseado de miel y romero
2 Std. 30 Min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1小时