Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de camarón seco
- 20 g de ajo, pelado
- 60 g de echalot
- 1 cda de pimienta de cayena molida
-
30
g de salsa de pescado
lub 1 cdita de sal fina - 40 g de pulpa de tamarindo
- 15 g de jugo de limón, recién exprimido
- 45 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1264 kJ / 301 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la talla
40min
Pollo almendrado con salsa de limón
35min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Muslos de pollo a la sal con papas picantes
1h 20 min
Banh xeo (crepas vietnamitas con camarón)
1h 30min
Huevos benedictinos
1h
Arroz Persa con eneldo y granada
40min
Sopa de lima yucateca
40min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Res con chile estilo tailandés
30min
Hamburguesa trufada
40min
Pollo teriyaki
30min