Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2481 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Postre rápido de mango con fresas
10 min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2h 45min
Postre cuatro capas
4sa 10 dk
Panna cotta de arándanos
6h 20 min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Crème brûlée
4hod. 30min
Postre de queso con coulis de arándanos
1 godz. 30 min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Postre de limón
5 Min
Tarta a las tres leches
12h 45min