Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de zanahorias en trozos
- 350 g de patatas rojas peladas y cortadas en trozos (aprox. 3 cm)
- 450 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 15 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 150 g de leche entera
- 50 g de harina de trigo
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta molida
- 15 g de zumo de limón
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 - 4 huevos
- 1 cucharadita de mostaza
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 347 kJ / 83 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets de pollo y queso emmental
30 Min
Albóndigas con salsa de tomate
45 dk
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 Min
Salchichas de pollo con parmesano
30 Min
Lasaña boloñesa
2sa 30 dk
Hamburguesas osito
2h
Carne picada
35 dk
Nuggets de pavo y yogur
40 dk
Caramelos de verdura y queso
1sa
Pasteles de patata y salmón fresco
40 dk
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 Min