
Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeerkranz
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
16 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Butter zum Einfetten
-
Eier5
-
Zucker150 g
-
Mehl220 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakao15 g
-
Salz1 Prise
Johannisbeercreme und Fertigstellung
-
Popcorn, salzig60 g
-
Milch200 g
-
rotes Johannisbeergelee200 g
-
Zucker20 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
rote Johannisbeeren200 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
305 kcal /
1276 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Beerchenpower!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy