Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeerkranz
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
16 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Butter zum Einfetten
-
Eier5
-
Zucker150 g
-
Mehl220 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakao15 g
-
Salz1 Prise
Johannisbeercreme und Fertigstellung
-
Popcorn, salzig60 g
-
Milch200 g
-
rotes Johannisbeergelee200 g
-
Zucker20 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
rote Johannisbeeren200 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Beerchenpower!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Maulwurf-Kuchen
2 godz.
Kloster-Cremetorte
12 godz.
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 godz. 50 min
Früchtekuchen-Torte
7 godz.
Kaffee-Kuppeltorte
10 godz.
Aprikosen-Bienenstich
5 godz.
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1 godz. 30 min
Charlotte Russe
3 godz.
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2 godz. 30 min
Schoko-Bananen-Schnitten
2 godz.
Käsekuchen
4 godz. 30 min