Johannisbeerkranz

Johannisbeerkranz

3.4 8 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
16 Stücke

Składniki

Biskuit
  • Butter zum Einfetten
  • Eier
    5
  • Zucker
    150 g
  • Mehl
    220 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Kakao
    15 g
  • Salz
    1 Prise
Johannisbeercreme und Fertigstellung
  • Popcorn, salzig
    60 g
  • Milch
    200 g
  • rotes Johannisbeergelee
    200 g
  • Zucker
    20 g
  • Salz
    1 Prise
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • rote Johannisbeeren
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 305 kcal / 1276 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...