Torta di Pane (Tessiner Brottorte)

Torta di Pane (Tessiner Brottorte)

4.4 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
48 Stücke

Składniki

  • Zucker
    180 g
  • Brot, vom Vortag in Würfeln (3 cm)
    250 g
  • Amaretti in Würfeln
    100 g
  • Milch
    700 g
  • Salz
    1 Prise
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Kakaopulver
    75 g
  • Pinienkerne
    100 g
  • Sultaninen
    100 g
  • Orangeat
    100 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier
    3
  • Grappa
    2 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 99 kcal / 413 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...