Urządzenia i Akcesoria
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
48 Stücke
Składniki
-
Zucker180 g
-
Brot, vom Vortag in Würfeln (3 cm)250 g
-
Amaretti in Würfeln100 g
-
Milch700 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker1 TL
-
Kakaopulver75 g
-
Pinienkerne100 g
-
Sultaninen100 g
-
Orangeat100 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier3
-
Grappa2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
413 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baumnussguetzli
1 godz. 15 min
Rhabarberwähe
55 min
Polenta
30 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Lauchwähe mit Schinken
1 godz. 45 min
Tessiner Polenta
45 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1 godz. 15 min
Nuss-Stängeli
1 godz. 50 min
Chräbeli
24 godz.
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.