Urządzenia i Akcesoria
Avocadosauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie5 Stängel
-
Minze5 Stängel
-
Estragon3 Stängel
-
Avocados reif, in Stücken2
-
Limette Bio, Schale abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Wasser100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht¼ TL
-
Rotweinessig1 EL
-
Olivenöl2 EL
-
körniger Senf1 EL
-
Meerrettich aus dem Glas1 TL
-
Chiliflocken½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honigmelonen-Eis
10 godz. 10 min
Brokkoli-Pasta
25 min
Melonen-Joghurt-Eis
1 godz. 15 min
Weizen Risotto mit Champignons
35 min
Roquefort-Dressing
10 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Couscous-Kräuter-Salat
40 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Avocadodip auf Chicorée
10 min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 min
Avocado-Dip
10 min