Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Äpfel (ca. 240 g), geviertelt
- 150 g Feigen, geviertelt, in einzelnen Lagen eingefroren (siehe Tipp)
- 250 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
-
150
g Wasser
lub 150 g Milch - 1 TL Honig und etwas mehr zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.6 g