Urządzenia i Akcesoria
Geröstete Safranmandeln
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser150 g
-
Safran gemahlen (0,1 g)1 Dose
-
Olivenöl2 EL
-
Meersalzflocken2 ½ TL
-
Zitronensaft130 g
-
Mandeln blanchiert250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
910 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.
Jalebi (Diwali)
3 godz.
Buchweizennudeln (glutenfrei)
35 min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 godz. 15 min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13 godz.
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 godz. 10 min
Glutenfreie Focaccia
1 godz.
Tamarinden-Paste
15 min
Rote Thai-Curry-Paste
15 min
Vegane Mayonnaise
5 min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min
Aprikosen-Muffins
45 min