堅果乳酪全麥麵包

堅果乳酪全麥麵包

5.0 13 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
3 個

Składniki

  • 橄欖油 少許,多備一點刷油用
  • 160 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    250 克
  • 全麥麵粉 多備一些撒粉用
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 奶油乳酪
    30 克
  • 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃等)
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 22.256 g
Kalorie 2898 kJ / 692 kcal
Tłuszcz 32.57 g
Błonnik 4.211 g
Węglowodany 77.793 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...