Rotolo mit Pilzen und Peperoni

Rotolo mit Pilzen und Peperoni

4.3 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 Portionen

Składniki

Teig
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe zerbröckelt
    20 g
    2 TL Trockenhefe
  • Pizzamehl
    400 g
    400 g Manitoba-Mehl
  • Salz
    1 TL
Füllung
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • gelbe Peperoni in Würfeln (1 cm)
    60 - 80 g
  • rote Peperoni in Würfeln (1 cm)
    60 - 80 g
  • Champignons, frisch geputzt, in dünnen Scheiben
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • rote Chili, frisch scharf, frisch, entkernt
    2
  • Milch zum Bestreichen
    20 g

Wartości odżywcze na 8 Portionen

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...