Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (2–3 cm)30 - 40 g
-
Wasser300 g
-
1 TL Trockenhefefrische Hefe10 g
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
500 g Manitoba-MehlPizzamehl500 g
-
Salz nach Belieben10 g
-
Kartoffel geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)250 g
-
Rosmarin, frisch Nadeln gewaschen und getrocknet1 - 2 Zweigchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ovo-Kuchen
55 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Bollywood Chicken Burger
4 Std.
Pizza "Tricolore"
1 Std. 45 Min
Käse-Kräcker
1 Std.
Schoggichüechli
45 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Grittibänze
2 Std. 10 Min