Urządzenia i Akcesoria
Mini-Focaccia Fantasia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe20 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Salz1 TL
Belag
-
schwarze Oliven, entsteint30 g
-
Provolone in Stücken (ca. 1–2 cm)30 g
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Knoblauchzehe½
-
Cherry-Tomaten entkernt, halbiert100 g
-
Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet2 - 3 Blätter
-
Salz½ TL
-
Zucchetti in Stücken (ca. 1 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2071 kJ /
495 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Focaccia mit Cherrytomaten
2 godz.
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4 godz. 45 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Beerencake
1 godz. 15 min
Madeleines
1 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min