Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Peperoni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefefrische Hefe20 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella , in Stücken (3–4 cm)200 g
-
Frühlingszwiebeln , in Stücken60 g
-
Peperoni , gewaschene gelbe und rote Peperoni, in Streifen350 g
-
Tomaten , entkernt, in Vierteln400 g
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Olivenöl, nativ2 EL
-
Basilikum, frisch5 - 7 Blätter
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
2669 kJ /
638 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
88 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Waadtländer Flammkuchen
1 godz. 30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Lasagne
2 godz.
Pizza mit Gemüse
2 godz. 5 min
Osterkuchen
1 godz. 55 min
Russischer Salat
1 godz. 15 min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Flammkuchen mit Speck
40 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min