Urządzenia i Akcesoria
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
36 pieces
Składniki
Red Pepper Tapenade
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
tomato cut into pieces3 oz
-
red bell pepper cut into pieces (4 in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
raw cashews3 oz
-
sun-dried tomatoes2 oz
-
roasted red peppers, preserved jarred2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
lime juice only1
-
salt1 pinch
Savory Benne Wafers
-
sesame seeds divided10 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust16 oz
-
kosher salt1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
unsalted butter cubed5 ½ oz
-
whole milk6 oz
-
sea salt (opcjonalnie) to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granola
55 min
Sangria
10 min
Spanish Rice
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
White Bean and Feta Dip
5 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.