Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Corn Chowder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling¼ tsp
-
double cream150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
2429 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and stilton soup
30 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Irish Potato Soup
35 min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 godz.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Onion Soup
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min