Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- ½ gallina en trozos (aprox. 500 g)
- 1200 - 1500 g de agua
-
50 - 60
g de arroz de grano largo
lub 50 - 60 g de arroz de grano redondo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1h 10 min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Caldo con ternera y verduras
1h 10 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 Min
Caldo de gallina
1h 10 min
Sopa de ave
40 min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1j 30 menit
Sopa de pollo y arroz
1j
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15min
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50 menit
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Sopa de fideos con gambas
30 min