Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- ½ gallina en trozos (aprox. 500 g)
- 1200 - 1500 g de agua
-
50 - 60
g de arroz de grano largo
lub 50 - 60 g de arroz de grano redondo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo con ternera y verduras
1sa 10 dk
Caldo de gallina
1sa 10 dk
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Cordero al vino tinto
45min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1sa 10 dk
Arroz cremoso de cordero al ajillo
50min
Pizza en sartén con chorizo
30min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Arroz con ternasco y borraja
1h
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Macarrones con carne picada y queso manchego
45min
Arroz empurdanés
1h