Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de mantequilla
- 3 huevos duros
- 300 g de atún en aceite (bien escurrido)
- 50 g de anchoas en aceite bien escurridas (2 latas)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 7195 kJ / 1721 kcal
- Białko
- 116.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 139 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté de quesos
15 Min
Paté de chorizo
1h 20min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Paté de sardinas de lata
5 dk
Paté de anchoas y jamón
5 dk
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Paté marinero
5 dk
Paté de cabrales a la sidra
4 Std. 45 Min
Cremoso de ibérico
5 dk
Paté de surimi
5 dk
Paté de dátiles y queso
5 dk