Urządzenia i Akcesoria
Ingwersalzpaste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
frische Ingwerwurzel geschält, in Scheiben (5-7 mm, siehe Tipp)260 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Salz, unjodiert35 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zitronenkaramellsauce
45 min
Tonkabohnenzucker
5 min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 godz. 30 min
Kräuterpaste
45 min
Knoblauchgrundstock
1 godz.
Kürbisketchup
2 godz. 5 min
Orangenpaste
30 min
Zitronensalzpaste
10 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 godz. 10 min
Zitronensalzpaste
10 min
Würziger Nussmix
35 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min