
Urządzenia i Akcesoria
Gurkencremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
pflanzliches Öl30 g
-
Gemüsebouillon1 geh. TL
-
Rahm200 g
-
Wasser200 g
-
Gurken in Stücken500 g
-
Weizenmehl40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen½ - 1 TL
-
Dill, frisch abgezupft3 Zweigchen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
277 kcal /
1158 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leckere Suppen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria