Urządzenia i Akcesoria
Eier rotbraun färben
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier kalt, mittelgross (53-63 g)6
-
Randensaft400 g
-
Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelkuchen mit Streuseln (TM5)
2h 30min
Eier grün färben
55min
Eier orange färben
55min
Eier gelb färben
55min
Eier hellblau färben
55min
Vanillekipferl
1h 30min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Eier gelb färben
2h 30min
Grundteig für Brot
24h 30min
Orangenrolle
30min
Gemüsesuppe
25min