Urządzenia i Akcesoria
Eier rotbraun färben
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier kalt, mittelgross (53-63 g)6
-
Randensaft400 g
-
Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruchtwähe
1 godz. 10 min
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40 min
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1 godz. 35 min
Randensalat mit Meerettich
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Gebackene Kartoffelpurée Monster
2 godz. 5 min
Eier orange färben
55 min
Eier hellblau färben
55 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Konditorcreme
15 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8 godz. 15 min