Urządzenia i Akcesoria
Eier rotbraun färben
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier kalt, mittelgross (53-63 g)6
-
Randensaft400 g
-
Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eier grün färben
55 min
Eier orange färben
55 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Eier gelb färben
2 godz. 30 min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 min
Apfelmus
20 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Holunder-Jogurt-Torte
7 godz. 15 min
Eingemachte Apfelstücke
3 godz. 15 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Dinkel-Pizza
2 godz. 10 min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 godz. 10 min