Urządzenia i Akcesoria
Eier rotbraun färben
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier kalt, mittelgross (53-63 g)6
-
Randensaft400 g
-
Wasser auf 1 l genau aufzufüllen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eier grün färben
55 min
Eier orange färben
55 min
Eier gelb färben
55 min
Eier hellblau färben
55 min
Sbrinz, zerkleinert
5 min
Linzer-Spitzbuben
3 godz. 15 min
Eier gelb färben
2 godz. 30 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Gemüsesuppe
25 min
Bohnensalat mit Speck
40 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min