Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g farina senza glutine
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 50 g di Gruviera
- 200 g di pancetta a cubetti
- 4 uova
- 50 g di latte
- 100 g di panna acida
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1972 kJ / 416 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15 min.
Crêpes (senza glutine)
50 min.
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)
1h 20min
Torta margherita (senza glutine)
50 min.
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min