Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne, fusilli)350 g
-
bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta30 g
-
passata500 g
-
tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)240 g
-
single cream200 g
-
water plus extra for boiling100 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1358.8 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
2746.2 kJ /
656.4 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min