Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Ham Pasta Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1805.4 mg
Białko
34 g
Kalorie
3435 kJ /
819 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min