Urządzenia i Akcesoria
Chicken Curry with Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Curry
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil50 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves250 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain yoghurt for serving250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1115.8 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
3093 kJ /
739.3 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chilli Con Carne
35 Min