Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
onions quartered100 g
-
olive oil40 g
-
roasted red peppers, preserved drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)700 g
-
water150 g
-
fresh basil leaves 10 g roughly chopped20 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)500 g
-
double cream200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried spaghetti250 g
-
toasted pine nuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2507.6 kJ /
599.3 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken Enchiladas
1h
Beef and Bean Enchiladas
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min