Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded, to taste
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 700 g roasted red peppers, preserved, drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)
- 150 g water
- 20 g fresh basil leaves, 10 g roughly chopped
- 500 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- 200 g double cream
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g dried spaghetti
- 60 g toasted pine nuts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2507.6 kJ / 599.3 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 560.2 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
Sticky Sesame Chicken
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min