Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
onions quartered100 g
-
olive oil40 g
-
roasted red peppers, preserved drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)700 g
-
water150 g
-
fresh basil leaves 10 g roughly chopped20 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)500 g
-
double cream200 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried spaghetti250 g
-
toasted pine nuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
560.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2507.6 kJ /
599.3 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min