
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental coupé en morceaux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 290 g d'eau
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 25 g d'huile d'olive et un peu pour les ramequins
- 1 tomate coupée en 10 rondelles
- 1 oignon coupé en rondelles fines
- 200 g de mozzarella râpée
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 10 g de beurre
- 5 c. à café de moutarde
- 5 c. à café de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 725.2 kcal / 3053 kJ
- Białko
- 38 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Węglowodany
- 77 g
- Błonnik
- 4.4 g