Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 300 g de leche semidesnatada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina
- 5 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 14.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan de nueces
3h 45 min
Pan de aceitunas
3 Std.
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3 Std.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Focaccia dulce de manzanas
1 godz. 40 min
Galletas saladas con aceitunas, nueces y parmesano
1h
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Panecillos al vapor
2h 10min
Pan básico
3h 45 min