Petersilie-Chili-Pesto

Petersilie-Chili-Pesto

4.1 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Mandeln, blanchiert
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    50 g
  • rote Chilischoten, frisch entkernt
    2
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zitronensaft
    45 g
  • Weißweinessig
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1420 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...