Urządzenia i Akcesoria
Petersilie-Chili-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln, blanchiert50 g
-
Petersilie abgezupft50 g
-
rote Chilischoten, frisch entkernt2
-
Frühlingszwiebeln in Stücken2
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft45 g
-
Weißweinessig1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1420 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Petersil-Walnuss-Pesto
35 min
Olivenpesto
15 min
Sesam-Tomaten-Chutney
1 godz. 10 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Pilz-Walnuss-Pesto
40 min
Gerösteter lila Blumenkohl mit Sesam
40 min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 min
Petersilienpesto
10 min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Rucolapesto
10 min
Spinat-Pesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min