Urządzenia i Akcesoria
Quitten-Rotkohl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Quitten in Stücken (5 cm)400 g
-
Rotkohl in Stücken (5 cm)800 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
60 g SchweineschmalzButterschmalz60 g
-
Balsamico, dunkel50 g
-
Apfelsaft300 g
-
Wacholderbeeren2
-
Nelken3
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
60 g ApfelgeleeQuittengelee60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quitten-Kompott
1 godz. 20 min
Quittenkonfekt
1 godz. 25 min
Nougateis mit Quittenkompott
12 godz.
Quitten-Meerrettich
30 min
Quitten-Marzipan-Schnecken
2 godz. 20 min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15 min
Ingwer-Quitten-Streusel
1 godz. 5 min
Quitten-Orangen-Eis
8 godz. 40 min
Quitten-Tarte-Tatin
2 godz.
Quittenchutney
55 min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 min
Quittenlikör
25 min