Quitten-Rotkohl

Quitten-Rotkohl

4.2 61 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 Portionen

Składniki

  • Quitten in Stücken (5 cm)
    400 g
  • Rotkohl in Stücken (5 cm)
    800 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butterschmalz
    60 g
    60 g Schweineschmalz
  • Balsamico, dunkel
    50 g
  • Apfelsaft
    300 g
  • Wacholderbeeren
    2
  • Nelken
    3
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Quittengelee
    60 g
    60 g Apfelgelee

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 5.8 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...